2021. július 28., szerda

ÚJSZERŰ!!! FÉLÁRON!!! Komperdell 125 cm-es 3 részes teleszkópos Nordic Walking bot túrabot - Jelenlegi ára: 13 500 Ft

A licit tárgya: Komperdell Nordic Walking túrabot
Szinte új!!!
Made in Austria, osztrák gyártmány, nem gagyi kínai!!!
Féláron!!! új ára 79. 99 Euro volt!!! Itt egy hasonló linkje: KATT IDE!
Ausztriában vásároltam magamnak, mikor kint dolgoztam. Gondoltam ott majd sokat túrázom, csak időnk és energiám nem volt rá. Mindössze kétszer került rá a sor. Újszerű állapotú, a képek magukért beszélnek.
Új ára 79, 99 Euro volt. Mióta hazajöttem a garázsban porosodik, így inkább eladom.
3 tagból álló Komperdell Titanal Powerlock márkájú teleszkópos túra bot, hossza 60-125 cm között fokozatmentesen állítható. Pillekönnyű, egy bot súlya mindössze 250 g. Kellemes tapintású, kopásálló, anatómiailag formált markolattal, mely elvezeti a tenyerünk izzadságát, csökkenti a rezgést és tökéletesen alkalmazkodik a tenyerünkhöz. Egy mozdulattal állítható csuklópánttal, cserélhető aszfaltgumival, hótányérral, vídia heggyel.  
Van sok más termékem is (pl.: féláron Fekete Karom térdgyógyító krém),   érdemes egy percet szentelni rájuk! Ide kattintva megtalálhatóak!
Feleségemmel közös felhasználó nevünk volt, több mint 100 adásvétellel, 100%-os pozitív értékeléssel, de egyéb okok miatt szétváltunk. A közös felhasználónév említését személyi jogok megsértése miatt megtiltotta : -) de már nincs is rá szükségem, van elég saját referenciám!


Jelenlegi ára: 13 500 Ft
Az aukció vége: 2021-07-28 14:39 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése